CWC Fishing Team: Blog

Friday, June 17, 2011

Fetborrar på Buster Jerk!

Fick in en rapport från Team Dyngballarna. Dom skriver följande:

Tjena CWC!

Alvar "Bubben" Evaldsson och Ola Dahl i Team Dyngballarna var ute på ett jerkbait pass i Kalmarsund. Detta var grabbarnas första pass efter stoppet. På första uppankringen skedde något märkligt. Första kastet så small det och genast kände Alvar att det var något konstigt. Det var väldigt ettrigt sprattel och det vissade sig vara en grann Abborre som tagit Buster jerken. En Abborre på 42 cm 1,360kg. Bra start på dagen. Sen var det lugnt med några minde gäddor. Sedan på eftermiddagen var det dags igen, men ännu mer chockande denna gången. Precis innan Alvar ska lyfta betet från vattnet så kommer det 2 st grova Abborrar samtidigt. PANG! Bägge hugger på varsin 3 krok. Helt ofattbart!

Tyvärr så lossnar den ena (Den största av dem) precis när Alvar ska lyfta upp dem. Den som satt kvar vägde hela 1,680kg och var 46 cm. Undra vad den stora vägde. Alvar tippade på 1,8 + i alla fall.  Kanon!!! Helt otroligt. Än var det inte slut för bara ca 1 timme senare kommer ytterligare en Abborre och tar betet. Helt otroligt! Även denna i fin kalliber. 1,410kg 48 cm. Samtliga abborrar högg på en Buster Jerk C47.

Ingen större gädda denna dag men vad gör det med så fina Abborrar ; ) Vilken dag!! En dag som denna kommer grabbarna minnas länge =)

Ha de gött!

Med Vänliga Hälsningar!
Daniel Krejic
Team Dyngballarna

2 comments:

Anonymous said...

Tjena! Vart i Kalmarsundet var detta? Tack på förhand!

//Anonym

Catch With Care said...

Tror Team Dyngballarna väljer att hålla den informationen för sig själva då dom valt att "sudda" bakgrunden.

Mvh Andreas - CWC