CWC Fishing Team: Blog

Sunday, July 24, 2011

Bra gösfiske för Cecilia

Kan alltid lita på att få fina gösar i mina hemmavatten (Marma). Åkte ut en sväng i Marma idag och det var åska i luften och dåligt med napp så jag var på väg att ge upp, men vädret vände och det gjorde fisket också för den här gösen på 4.2 kilo pangade på rejält :)  Den var riktigt stark så jag fick kämpa på bra, kul kamp! :)

4 comments:

Felix Rimfrost said...

Jaså, du satt och tjuvhöll på dem där när vi var ute!? ;)

Skämt å sido, grattis till fin gös... :)

Günther said...

Du år duktig du Cecilia..

Cecilia said...

Ja Felix, jag sparar dom bästa ;)

Emil said...

Grattis! Kul att du blir sponsrad av CWC också, avis haha /Emil, ps lite lustigt att jag hade dig som musiklärare när jag var mindre, eller kanske minns jag fel?