CWC Fishing Team: Blog

Monday, October 31, 2011

Vertical fishing


Hello CWC!
Jerkbait fishing is running at the end, the fish goes deeper... Vertical fishing is the message and not without success. Several nice walleye's and some nice pikes as bonus.

Greetings Koen Lemmens - Strike Pro Belgium

Sunday, October 30, 2011

Fin gädda på BJ

Kunden Andreas  med en fin gädda tagen på en långsamt in fiskad Buster. / Danne Ericsson CWC Fishing Team

10+ på Bandit Tail

Där satt den ! Kunden Mattias Andersson klippte till på en Bandit Tail med paddel.. 10,86kg.. // Danne CWC Fishing

Wednesday, October 26, 2011

Dalarna är coolt !

Nu var det slut för denna gång. Vi har haft riktigt skoj och det har varit mycket lärorikt. Dalarna är coolt, med fin miljö och massor av olika vatten.

Tack Kim, Jaktia Falun för all hjälp.

Hälsningar
CWC Fishing Team

Försiktiga hugg!

Trumman krokar en fisk på ca 10 meters djup. Hugget var riktigt försiktigt. Kul fiske man måste vara på helspänn hela tiden.

CWC Fishing Team

Abborre som bonus

Vi får flera Abborrar på våra Shaker 6:or som bonus. Här en vacker fisk som nöp jiggen på ca 10 meter.

Trumman, CWC Fishing Team

Tuesday, October 25, 2011

Häftigt fiske

Jag har haft en jättekul helg med hela CWC Fishing TEAM gänget. Det kom upp några fina fiskar och i söndags fick jag en fin gädda tillsammans med Trumman och Berget i båten. Fisket var till en början rätt trögt tills jag bytte till Shaker Mahi Mahi och då smällde det på direkt.

Sista dagen i Dalarna

På väg ut på våran sista dag i Dalarna. Det är riktigt spännande och lärorikt med många coola ställen.

Trumman, CWC Fishing Team

CWC tackar Team Perax

Michael "Berget" Bergander och Daniel "Big Catch" Ericsson laddar för morgondagen. Jon Persson, Team Perax har bjudit alla på middag. Och vi har riktigt trevligt.

Ett riktigt stort tack till Jon och Johan, Team Perax för allt.
Vi kommer tillbaka!

CWC Fishing Team

Kvällsfiske i Dalarna

Fin gäddmadam lurad att nypa en sakta hemtagen shad på 10 meter av Juha Lehtonen, Strike Pro Finland. Han tar 6st på kvällen på djupt vatten.

Trumman, CWC Fishing Team

CWC Fishing Team, dag 2

Klas Hagert & Daniel Ericsson har sjösatt. Det var minus 6 grader när vi vaknade men tempen steg rätt fort under dagen.

CWC Fishing Team

Sunday, October 23, 2011

Nytt Jerkbete för djupt vatten

Leif Collin testar nytt jerkbete. Betet har nosöglan på ryggen. Han klipper 5 st fiskar över 8 meters djup samt missar ett par. Kul med nya beten. I morgon skall de stora upp.

CWC Fishing Team

Minn Kota Riptide Terrova

Våran Minn Kota frontmonterade elmotor med i-Pilot fungerar super.
Inga problem att ankra på 10 meter när vi hittar betesfisk. Helt kanon.
Nästan omöjligt annars att ankra över små betesansamlingar på djupt vatten.

Gäddorna hugger på 10 meter

Gäddorna har en otroligt fin täckning. Än så länge är det bara mindre fiskar som har nypit våra sakta hemtagna jiggar och blyade Bustrar på riktigt djupt vatten.

Hälsningar
CWC Fishing Team

CWC Fishing Team i Dalarna

CWC Fishing Team i Dalarna. 10 st av oss fiskar stenhårt just nu i Dalarna. Första dagen var det 5 minus på morgonen. Fisket har hittils varit tufft. Efter mycket letande hittade vi fisken på 8 till 10 meters djup i närheten av betsfisk. Det är riktigt coola platser och vi har superkul.

Monday, October 17, 2011

12,03 kg på Big Bandit

Tjena! Här kommer lite bilder från gårdagens fiske. Fisket var trögt men det blev ändå ett väldigt bra resultat. Efter ett par nätter med minusgrader lugnade fisket ner sig något. Johan lyckades ändå knipa en riktigt fin fisk på 12,03 kg. Fisken missade hans bete i första kastet, men i nästa kast hade fisken bestämt sig för att ta banditen, å det gick inte att ta miste på. Det blev en grym plog efter betet innan linan spändes upp.


MVH Daniel Petersson - CWC Fishing TEAM

Prickskyttet levererar!

Prickskyttet efter gös har verkligen fungerat på vår hemmasjö Väringen. Jag har tillsammans med Patric fiskat ett par dagar nu och vi har hittat fläckar där grövre fisk står tätare. 9 av 10 har vi fått väldigt högt upp, mellan 1,5 och 3 meter under båten! Huggen blir våldsamma och adrenalinet sprutar.

Fin-S Fish 5,75tum Limnetruese har varit grym när det varit soligt. Jag kör med BFT Extreme Verticalspön & Strike Wire lina.

Dag 1 fick vi ca 10st med topp på 3,1kg. Dag 2 blev bara halvdag i och med blåsväder men vi lyckades ändå landa 3 fiskar med en topp på 4,6kg.
Simma Lugnt!

/Albin Sharghi
Team sporting / Attitude Baits

Vinnare av Sportfish Masters 2011

Då var det klart! Team Tajtlajn tog hem årets upplaga av Sportfish Masters. CWC säger grattis till alla vinnare och tackar Sportfish Masters för ett proffsigt genomfört arrangemang. Läs mer och kolla in resultatlistan HÄR på Sportfish Masters.

Friday, October 14, 2011

Jussila, igen...

Mikko Jussila i storform! Här med en fet madame på 11,18 kg fångad i lördags på Belly Buster C041 (skitmört) Han skriver så här.

"I fished empty like 5 hours, and then i took Belly out of the box. First i catch about 1kg Pike, but right after that something tryed to pull me out of my kayak"

Thursday, October 13, 2011

Etthundratjugotre cm!

Fick in en rapport från Ola Frejd. Han skriver så här. Hej Trumman, Sugen på att se en gäddmadame? Detta var andra 100 klubbaren på 3 dagar för mig. Dom nappade på Buster Jerk Clownfish. Hälsningar Ola “Slaktarn” Frejd. Kolla in vår blogg www.orrmofishing.com




Wednesday, October 12, 2011

Sportfish Masters Final

Efter 10 tuffa deltävlingar är det äntligen dags för final i Sportfish Masters. Finalen kommer att gå på Mälaren i området kring Sigtuna. Kolla in alla teamen som kvalat in till finalen på Sportfish Masters HÄR CWC önskar skitfiske till alla teamen.

Sunday, October 9, 2011

Ny Gäddkung!

Blekinge Gäddfestival 2011 avslutad. Dag två började med frost på bilrutorna och med en svag nordanvind, inte de bästa förutättningarna men alla var taggade till max. Vattnet var på de flesta ställen glasklart. Men det fanns vissa som hade riktigt bra fiske. Den fisketeknik som dominerade var som vanligt jerkbait på riktigt grunt vatten.

En av dem som jerkfiskade var Joakim Salomonsson, han lyckades lura en bastant gädda på hela 110cm. Fisken nöp en Buster Jerk Shallow Runner. Det räckte för att ta hem segern av den 14:e festival upplagan.

CWC är stolt huvudsponsor och vi säger stort grattis och bra fiskat.

Gå in och se hela resultatlistan på Blekinge Gäddfestival bloggen. http://www.blekingegaddfestival.se/gaddfiske/index.html#home

Saturday, October 8, 2011

Blekinge Gäddfestival, dag 1

Fiskar med duktiga Daniel Petersson i årets Blekinge Gäddfestival, vi har som vanligt skitkul. 24st gäddor lurades på riktigt grunt vatten. Gamla trokänaren Big Bandit Shallowrunner i Tånglake 1 rockade. Mycket action med plogar och virvlar. Det är så cooolt.

Daniel hade en riktig plog efter. Fisken vände vid båten och uppskattades över metern. Topp i dag 88cm. Men vi kommer igen i morgon.

Jimmy Lindahl och Micke Berget Bergander hade tuffare men de säger att det är en dag i morgon också.

Gå in på Blekinge Gäddfestivals blogg och följ tävlingen.Över 500st gäddfiskare är anmälda!
http://www.blekingegaddfestival.se/gaddfiske/index.html

Hälsningar
Stefan Trumman Trumstedt, CWC Fishing TEAM

Friday, October 7, 2011

500 deltagare anmälda!

I helgen går Blekinge Gäddfestival av stapeln (8-9 oktober). Antalet deltagare är begränsat till 500 deltagare. Så för er som inte fick plats i år är välkomna till nästa år. Följ tävlingen här på bloggen eller på gäddfestivalbloggen HÄR 

Jussila gör det igen!

Det verkar inte finnas något stopp på Jussila. Han lyckades riktigt bra under helgens fiske. Fyra riktigt fina gäddor på inte mindre än 8,56kg 8,92kg 9,27kg och 10,06kg (bilden) Samtliga fångades på Big Bandit Suspending. Väntar med spänning på nästa rapport.

Thursday, October 6, 2011

Bra fart på gösarna

Bra fart på gösarna dom biter stenhårt på Buster Deep 4m+ extremt korta släpp på rigg och med 35g bly i ytan. 10gk hitils. / Danne Ericsson CWC Fishing Team

Wednesday, October 5, 2011

Rapport från Petter Larsson

Petter Larsson guidar upp dom! Bild från helgens guidning. Vi fick två fina firrar under lördagens Vänern fiske i dimma. Laxen (bilden) prick 7kg högg på en Strike Pro 10,5cm ytligt fiskad. Öringen 5,2kg högg en Strike Pro 9cm också i ytan på en XBBO. Vi tappade en öring runt 4kg samt en  lax 8-10kg också på samma bete som den 1a laxen högg på. Läs mer på salmonseeker HÄR