CWC Fishing Team: Blog

Tuesday, February 7, 2012

PB trots trögt fiske!

Idag blev det ismete efter gös på ett av mina favoritvatten. Med mig hade jag två kompisar, Rikard Falk och Patrick Holmström och dessutom en ny bekantskap Per Eriksson. Det är alltid kul med nya vänner inom fisket. Vi åkte ut med bil på isen och det kändes lite konstigt att åka bil där jag har åkt båt tusen gånger J.

Eftersom det är fullmåne så var jag lite orolig för hur fisket skulle bli. Jag har oftast upplevt att det har varit trögt då, och tyvärr så stämde det. Vi hade några napp och småtuggade mörtar, men dom var superförsiktiga. På eftermiddagen så hände det äntligen lite mer. Vi fick ett par fina gäddor och sen fick vi det vi var ute efter, ett par fina gösar! Det som verkligen räddade dagen var att Rikard (Superfalken) fick nytt PB med den här gösen på 5.3 kg, kul!!

No comments: