CWC Fishing Team: Blog

Thursday, June 7, 2012

10 års väntan

Igår var jag ut på jakt efter storgös igen och vilken härlig dag det blev. Jag stannade båten en bit innan där jag tänkte vi skulle fiska och ser ett klockrent jätteeko på lodet som jag bara kände att jag måste släppa på. Den stod först och bara tittade på jiggen så jag fick lirka lite med spöt (BFT Extreme Vertical) och försöka locka den och det tog en bra stund innan den reagerade och då blev det världens fart mot jiggen och vilket hugg! Jag kände direkt att det var nåt större och den gjorde nästan som gäddrusningar men kände att det var en gös på dom tunga knyckarna. Jag kände att jag började skaka och tänkte att den här får jag inte tappa. När den kom upp till ytan så skrek vi alla tre ”vilken gös”. Jag anade att det kunde vara nytt PB och när vi sen vägde den så visade vågen på 8.7 kg, äntligen nytt PB efter 10 års väntan! Gösen högg på en Fin-S Fish - Rainbow Trout (färg 038)  När jag skulle släppa tillbaka gösen så tog det bara 10 sekunder innan den gjorde världens sprattel och simmade iväg. Mvh / Cecilia - CWC Fishing Team

2 comments:

Unknown said...

Återigen, grattis Cissi!

//Andreas - http://holmstromfiskeblogspot.com

Cecilia said...

Tack Andreas :)