CWC Fishing Team: Blog

Friday, November 2, 2012

Gäddfiske, trevliga vänner och bad med Ursuit!!!

 Idag var jag ut på gäddfiske i mina hemmavatten. Fick besök av mina goda vänner Johan Broman och Kjell "Gruff"  Bohlin. Det var trögt fiske men vi hade kul och trevligt ändå. Mina paravaner verkade vara mest effektivt :)  Fick en fin gädda och tappade flera, Johan hade också nån fin på, Kjell fick en direkt efter våran fikapaus på ön.
Jag provade sen den nya "Ursuitdräkten"
Hoppade i från båten och blev glatt överraskad, jag var snustorr under när jag kom iland och frös inget. Känns som en bra livförsäkring. Det enda som jag kan tycka till om är att man måste klä sig rätt under eftersom den inte är lika varm som en flytoverall men är så mycket smidigare, speciellt för vertikal, spinnfiske och jerkfiske då man inte vill känna sig som en Michelingubbe vilket man gör i flytoverall.
Här är länk till det Johan filmade med sin iphone när jag badade.
http://youtu.be/AdPwO_tSCKM

No comments: