CWC Fishing Team: Blog

Saturday, September 7, 2013

Bäst när det gäller!


Idag var jag supertaggad på att åka ut och fiska. Jag hade bott kvar i en stuga så det var bara att fixa lite käk och sen åka ut och idag skulle jag och tre kompisar ha en liten tävling om längsta gösen. Tävlingen skulle inte börja förrän alla fyra båtar var ute och Pelle Johansson som hade en av båtarna fick en fin gös på 88 cm men tyvärr för honom innan Markus som var sist ut hade kommit ut. Men det visade sig sen att det inte spelade nån roll... Bara 15 minuter efter att Markus kommit ut så fick jag dagens vinnargös på 91 cm, vilken start på dagen!!
Jag retade grabbarna att nu skulle dom få kämpa och det gjorde dom, men dom lyckades inte få nån längre än 91 cm så jag åkte in till stugan när vi fiskat klart med ett leende på läpparna :) Idag var det en av mina absoluta favoritjiggar Fin-s "Rainbow trout" som regerade.

No comments: