CWC Fishing Team: Blog

Friday, September 19, 2014

Vacker höstgös och sommarvärme!!


Igår var jag ut en sväng på älven, hade inga större förhoppningar med tanke på att det har känts hopplöst på sistone med gösar som inte vill hugga och det har varit svårt att hitta fisk. Men jag hittade ganska snart ett fint eko som simmade upp och nafsade på jiggen, så det fanns intresse och då fick jag lite hopp. 

Det tog nån timme innan jag hittade nästa eko och den stod helt still till och börja med och struntade helt i jiggen, ett typiskt beteende på en större gös. Till slut så simmade den upp och då högg den rejält och det blev en rolig fight!! Har haft riktigt bra fiske på Slug-go tidigare höstar och hade nu en Slug-go smelt som är en färg jag har använt ganska mycket i år. Nu hoppas jag att det här är ett tecken på att gösfisket är på uppåtgående härikring!! :)

Med tanke på att det snart kommer komma kyla och blåst så är den här underbara höstdagen som kändes som sommar nåt jag kommer minnas med glädje i höst och vinterkylan!

No comments: