CWC Fishing Team: Blog

Saturday, February 21, 2015

Vilken actionlördag!!

Idag så var det äntligen helg och jag och Pelle Johansson och Viktor Rasjö var toktaggade att fiska!!
För en gångs skull så var vi inte först ut på sjön utan vi hade bestämt oss för att ta det lugnt på morgonen och kom inte ut förrän efter kl.8. Men vi verkar ha kommit ut lagom till huggperioden för det var full rulle från första stund!! Jag fick 3 gäddor innan jag ens hade fått ut mina spön. 

Vi hann inte ens dricka kaffe eftersom det var fäll var och varannan minut.


Min längsta för dagen blev en på 105 cm.

Det blev till slut totalt 33 gäddor och vi tappade tyvärr flera fina men dom tar vi nästa gång :) Vi hade lite tävling när det gällde stegräknaren eftersom vi alla tre hade app i mobilen, det blev mycket steg idag!! :)
Det var en härlig lördag med både kul fiske och trevligt sällskap med mycket skratt!!

Min hund Bella är helt fantastisk, när det är så här lätt före så sköter hon transporten av mina pulkor :)

Skitfiske på er!!


No comments: