CWC Fishing Team: Blog

Monday, March 23, 2015

Sportfiskemässan i Jönköping

Vår monter, strax innan öppning.
Nu är årets sportfiskemässa över och känslan är i vanlig ordning euforisk! Vi/Ni sprängde besökarrekordet både på fredag och lördag! (Har ej hört någon siffra på söndagen ännu). De var så otroligt mycket trevligt folk som var inne i vår superfina monter och snackade fiske, kände å klämde på våra coola nyheter och som fick och gav fisketips!

Nya Pig Shad Jr på hylla ett och två.

För er som missade mässa kan jag tipsa om våra nya fina Lizzard spön, nya gummi betet Pig Shad jr och våra prylar för att göra en Carolina eller Texas rigging för abborre! Kommer bli glödhett!!!

Delar av CWC Fishingteam

Vill avsluta med att rikta ett varmt tack till alla trevliga medutställare, alla goa besökare, till kanal gratis för en sjukt spännande omgång av fly vs jerk som sändes live på mässan, å förstås till de härliga gänget i vår monter CWC Crew & CWC Fishing Team som tagit emot mig med öppna armar! Vilket härligt gäng ni är!

Till sist vill jag även rikta ett extra varmt tack till två yngre grabbar vars T-shirtar jag fick signera! Ni gjorde min dag! :) Med tiden och så hoppas jag att signaturen förtjänar att sitta på dem! :)
Nu sköljer snart alla sjöarna och årets kick-off - sportfiskemässan är avslutad!

LET'S GO FOR THE BIG ONCE!!!CWC Fishingteam/Jon Persson

No comments: