CWC Fishing Team: Blog

Monday, July 6, 2015

Intensivt gösfiske i 30 graders värme resulterade i ett gäng supersizegösar!!

I onsdags åkte jag till Sibbofjärden och det skulle bli ett riktigt äventyr eftersom jag skulle bo bilen den här gången eftersom det var fullt i huset där jag bott tidigare. Men det var riktigt mysigt att bo i min lilla "husvagn" som jag kallade den :) Fisket var kul dom 2 1/2 dagar jag var där, blev ett gäng fina gösar varav fem supersizegösar och största på 9.1 kg!  Här är lite bilder från första dagen:

7.92 kg 94 cm

7.04 kg 93 cm

6.9 kg 92 cm

7 kg 89 cm

Efter första dagens fiske väntade min lilla husvagn :)

Dagen efter kom den otroliga värmen och jag fick först några hyfsade gösar på förmiddagen och åkte sen in och badade, årets första dopp faktiskt!! Sen tog det bara 10 minuter innan jag fick den här
otroligt vackra gösen på 9.1 kg 96 cm!


En kort stund senare högg den här på 6.6 kg 89 cm


I fredags hann jag fiska en liten stund innan blåsten kom och då fick jag den långsmalaste gös jag har sett. 95 cm var den och vägde 6.7 kg


Åkte sen till Mälaren där jag och Pelle Johansson skulle få bo på en ö hela helgen. 
Det blev ett helt gäng gösar och den här på 7 kg 90 cm var verkligen tokstark!!
Badade med en gös för första gången i mitt liv och det kändes faktiskt lite coolt!! :)


Det blev en 8+ gädda också!! :)Det blev mycket bad den här dagen och jag började nästan få solsting efter så många dagar i extrem värme. Jag sa till Pelle på eftermiddagen att vi nog skulle fundera på att åka till ön vi bodde på och packa och åka hem eftersom det var 20 minuters båtfärd dit och precis då hittade han ett fint eko som han släppte på som visade sig vara en gös på 8.5 kilo!! Bra avslutning på mälarbesöket!! Alla gösar vi fick tog på jiggen Vertical shiver!!1 comment:

Anonymous said...

Hej

Guidar du? Har du i så fall en adress att skicka dig PM på så skicka till hear01@hotmail.com.

Med vänlig hälsning Henrik
P.s Såå grymma fiskar, e så jäkla avis! :-)