CWC Fishing Team: Blog

Monday, September 14, 2015

Drömlängd på gös under reportagefiske!!

Den här veckan var verkligen intressant! Jag hade inte fiskat på länge och var riktigt fiskesugen i onsdags när jag åkte ut på Sibbofjärden. Upptäckte ganska snart att gösarna inte alls var på G, men ibland räcker det med ett hugg!! :) Fick en gös på hela dagen och den var 96.5 cm och vägde 9 kg!

 I torsdags blev det ett par fina gösar, i finvädret. Det var så skönt att det inte blåste och man kunde stundtals sitta i linne.

6.3 kg, 91 cm

6.1 kg 88 cm


   I fredags hade jag med supertrevliga Nicolas Jändel som skriver för tidningen "Land" och det var även då svårt att få dom att hugga. Men dom få som högg var fina och Nicolas fick nytt PB på 6.1 kg.


Höjdpunkten var när jag fick en riktig supersizegös på hela 100 cm!! Den hade inte ryggbredden så vikten var 8.5 kg men helt otroligt med en gös på 100 cm, min andra på 100 cm eftersom min första 10+ gös också var 100 cm. Den högg på en Vertical shiver och de var ett brutalhugg!!I lördags hade jag med Tony Häll och hans sambo Linda-Maria och det var dom som vann tradera-auktionen "karma" där folk fick buda på en fiskedag med mig och alla pengar går till barncancerfonden! Deras bud var på 6000 kr så kändes otroligt bra att vara med och bidra till det! Mitt mål med dagen var att dom skull få nytt PB och det var tufft i blåste men dom fick båda nyt PB! :) Först Linda-Maria på 5.4 kg och sen Tony på 7.2 kg vilket också var en supersize på 92 cm!Nu blir det inte fiske på ett tag eftersom jag har spelningar och annat som ska bli riktigt kul! Bl.a ska jag vara med och spela i orkestern till musikalen "Sound of music" som kommer att framföras i stora gasklockan i Gävle i höst. 

Skitfiske på er!!


No comments: