CWC Fishing Team: Blog

Monday, September 19, 2016

Kul comeback i härligt höstväder!!Sista två månaderna har det blivit ovanligt lite fiske men nu har fiskelusten kommit tillbaka på allvar!! Åkte till Sibbofjärden i tisdags och fiskade själv med sällskap av min hund Bella. Man kan ju säga att dagen började grymt kul efter att jag fick en gös på 8.1 kg, 95 cm efter en halvtimme!

Vertical-shiver har verkligen levererat i år och dagen var redan räddad! En stund senare fick jag en otroligt vacker gädda på 108 cm. Jag hade tänkt fiska abborre också för att få en trippel men hade glömt mitt abborrspö hemma. Det blev även en till supersizegös på 91 cm som jag inte vägde. Nu blir det tyvärr paus från fisket igen eftersom jag har skadat handen, men ser verkligen fram emot höstfisket på både gös och gädda!


No comments: