CWC Fishing Team: Blog

Tuesday, October 4, 2016

Roliga dagar med Borgs motor!

I söndags så åkte jag och Pelle Johansson ner till Sibbofjärden för att fiska och umgås med Borgs motor som skulle ha en kickoff där. Vi hade tänkt komma ner rätt tidigt eftersom det skulle bli superbra väder, men tyvärr så fick vi massa strul med bilen på vägen och fick ringa bärgare.... Knäckande när man såg det vindstilla vädret och fantastiska höstvädret!!!
Men till slut så kom vi ut på sjön efter lunch och vi var redan helt slut efter allt strul.
Men vi blev lite gladare när den första gösen var krokad!!
Gösarna var svårflirtade men vi lyckades till slut lura upp en på 7 kg på en "vertical shiver".

Vi bodde kvar i Big Fish Swedens hus och käkade en grymt god Laxsoppa som Daniel Kedestig hade tillagat själv. Tror faktiskt aldrig jag har käkat godare soppa!!
Dagen efter så var gösarna lika tjuriga, hittade riktiga monsterfiskar, men dom ville inte hugga så vi bestämde oss för att spinnfiska efter abborre och det blev riktigt kul!
Vi fick ett helt gäng fina borrar!
  
När Pelle (som då hade fått flest abborrar) blev lite gäddsugen så satte han på en Pig shad (23 cm) och ville testa på gädda och tog bara tre kast så hade han dragit en 100+ gädda!

Det var två riktigt trevliga och roliga dagar förutom starten med bilstrulet.

För er som vill fiska på Sibbofjärden så kan ni boka guidningsturer eller hyrbåtar via "Big fish Sweden" antingen på telefon 0705150405 eller mail info@bigfishsweden.com. Dom har superfina Starcraftbåtar som köptes in i år. Det är grymt fiske på sjön på både Gädda, gös och abborre och jag guidar pelagiskt gösfiske.

Vi kommer att finnas på sportfiskemässan i Jönköping nästa år för att svara på frågor.

No comments: