CWC Fishing Team: Blog

Sunday, April 9, 2017

Predator tour finaldag


En bild säger mer än tusen ord! Jag säger bara - ren skär lycka!
Vi spände bågen, siktade högt och lyckades även att pricka rätt så högt..

Jag ska försöka hålla ner texten så ni orkar att läsa...
Vår gameplan denna dag var bara att sätta på oss blyhattarna, ta fram järnviljorna och dunka på med beten pelagiskt! Efter att ha fiskat bort oss på gädda dag två så förstod vi att de var  på djupare vatten vi skulle söka då det i stort sett var vindstilla i vikarna.
Albin satte ribban ganska direkt med en 94,5cms fisk och då förstod vi att vi var rätt ute!
Senare under dagen började vi plocka flera 90+are och kunde byta ut våra 60-70cms snipor... Totalt denna dag så höjde vi oss 57,5cm så vi är jättenöjda!

Våra 663,5cm räckte till en 3:e plats. 2:a kom våra härliga vänner Daniel & Tommie i Team Westin på 684cm, och vann gjorde team 7 från Polen på ofattbara 713,5cm. Grattis grabbar!

Under dessa tre dagar har jag fått chansen att hamra på massor med vårt nya spö, Roots G2 - Tailgunner 80g och drillat flera tunga fiskar! Jag satte ALLA mothugg! Grymt spö helt enkelt, kommer bli awsome till mitt tävlingsfiske även fortsättningsvis!
När det kommer till beten har vi testat runt på allt! Vårat eget märke och jag har även testat runt bland guldkornen bland andra märken...
Men våran kronjuvel i betessamlingen blev tillsist Pig Shad jr som fiskade outstanding! Sen fick vi även fiskar på Giant Pigshad och Tumbler 17.

Jag vill rikta ett varmt tack till Predator tour för fantastiskt arrangemang, till alla sponsorer för de grymmaste prisbordet jag sett! Till Forshaga akademin för allt funktionärsjobb och fantastiskt bemötande! Å till sist vill jag rikta ett stort tack till Albin Sharghi - a true pro och en fantastiskt teamkamrat, å så sist men absolut inte minst jättetack till alla på CWC som möjliggjorde att vi kunde köra och för riktigt grymma produkter!

Om några veckor bär det iväg igen! Då ska vi kvala in till Gädd-SM final i Sportfish masters!

/CWC Fishingteam, Jon

No comments: