CWC Fishing Team: Blog

Saturday, November 20, 2010

cwc marlin cup är avgjord ?

Dag 6
Livet är rätt underart här i cabo fisket kanon idag fick vi "bara 2" på
rebecca och 1 på andrea så cwc marlin cup är nu avgjord tror vi för
imorgon åker vi ut på tuna fiske det kan ju bli side catch påmarlin. Vi på rebecca har nu totalt 23 marlin och Andrea 19 st det blir 42 st marlin på 5 dagar vilket måste anses som helt otroligt i världsklass som sagt imorgon avgörs det och då får vi se vilka priser som delas ut i dom olika klasserna Marlin, Tuna, Dorado.
En annan otrolig sak är hamnen/marinan det ligger säkert 300 båtar/
yatcher alt från 25-150 fot även us coastguard ligger med en ca 100m lång fartyg, kryssning fartygen avlöser varandra på redden men som vi säger i norrland det är tur det är närmare till "troppan" (san tropez) .
Linan funkar perfekt strike wire 0,36 så mycket påfrestning har den nog aldrig varit utsatt för även rullarna idag v12 black thunder spinner som en katt bromsen imponerar mer och mer och vår gamla trotjänare till spö bft sea strike 20 får man säga gör sitt jobb snacka om grymma prylar  trodde inte att jag skulle få lyckan och prova dom på detta hardcore fiske men för mig har dom bevisat att det vi använder dom till mest hälleflundra fiske så är det den perfekta utrustningen. Imorgon dag 7 är sista dagen och då kommer också den sista rapporten från denna resa så häng med. kanske får vi lämna en hyfsad tuna rapport innan vi börjar våran 20 tim fligth hem till gamla Svedala
Robert Gabrielsson

No comments: