CWC Fishing Team: Blog

Sunday, November 21, 2010

Dubbelhugg TunaDag 7, sista dagen

Ja ha då har vi varit på Tuna fiske och som rubriken säger så fick vi på rebecca dubbelhugg (Anders o Peter) på tuna tyvärr så tappade vi Peter sin när det var ca 50 cm kvar för vår mate (guide) att ta tafsen för det är då det räknas, nåväl fihgten var grym o tuna drar utav av bara den Anders vägde ca 15 kg men vilket drag tjhoho vad det drog lina helt underbart av det jag såg så var Peters större men that's life when you are fishing.
Avslutningen på vår resa kunde inte blivit bättre eftersom vi lämnade in tunan till restaurangen som tillagade den till förrätt en alldeles underbar sashimi av tuna o till varmrätt lätt grillad tuna med en sallad och en perfekt vinegrett man blir alldeles rörd när man tänker på middagen. Men detta är inte allt vi ätit tidigare under veckan har samma restaurang tillagat såväl dorado som rosterfisch man kan säga att smaklökarna har fått jobba friskt men njutigt i fulla drag och inte tal om deras Margherita, national drink gjord på kaktus brännvin får nu åka hem o träna på göra denna.

Summan av kardemumman 45 st marlin totalt Otroligt men sant. Tänkte även lägga ut lite film men det kommer inom några dagar pga dålig anslutning men den som väntar... Men det var ju för fisket vi åkte hit och det har vi ju verkligen lyckats med 45 st, 10 st dorado, 3 st rosterfish, 1 tuna, 1 waho och en rosa jävel.

Tävlingen CWC BIG GAME FISHING CUP 2010 är avgjord.

Pris för flest arter Tobias, 1500 m strike wire multi color
Pris för flest marlin Peter, Strik Pro solglasögon (undertecknad fick 9och flest men anses som jävig)
Pris för flest Dorado Ola, BFT tång splitring
Pris som Bästa kämpe med tanke på hans stora resande i världen på bigame
Mats, Krok uppsättning OWNER

Sist men inte minst vårt underbara lilla troll Anders som fick pris för största tuna och cwc bjöd på middag och med tanke på att han har butik och en del prylar så tyckte vi att middag var bäst. Vill samtidigt passa på att tacka Anders som gjort denna resa möjlig men även alla andra som varit med för det enorm trevliga sällskap och hoppas att vi gör detta igen här eller någon annan stans i världen tack för allt. Sammanfattningsvis så är det nog en av dom roligaste fiskeresor jag gjort och det har blivit en del kanske just för att kvaliteten på fisket varit så bra men även för att man styrt upp fisket med licenser catch and realese allt är noggrant kontrollerat så att man innan lämnar hamn måste visa upp sin licens och när man kommer tillbaka så visar man stolt upp en flagga för varje art och antal men även en för varje återutsatt fisk samt att man får fylla i ett kort där man intygar återutsättningen det är sportfiske där man förstått värdet, när når vi dit Sverige, herr Eskil E.

Robert Gabrielsson

No comments: