CWC Fishing Team: Blog

Sunday, December 11, 2011

Fiske bland isflak

Igår åkte jag och min kompis Johan Broman ut på gäddfiske i min Linderbåt, är ju perfekt med en lätt båt nu när det blir mer och mer is och svårare att få i båt. Tur att jag kan Marma och vet var man kan få i när det inte funkar vid dom ramper som finns :)  Vi hade i alla fall bra fiske bland isflaken och det var snöväder till och från, men det bryr man sig inte om när det hugger ;) Vi körde flötestrolling och fick fina gäddor, ingen under 5 kilo så det är ju grym medelvikt! Vi tappade tyvärr 7 st varav en var riktigt stor.... Men förhoppningsvis går det att fiska från båt ett tag till och då ska den upp! :)

Cecilia  CWC fishing TEAM

4 comments:

Anonymous said...

Fan du är ju grym på gädda!!satsa på det istället för gösta :)
Som sagt var flötesmete verkar effektivt...
Gillar dina inlägg skarpt...och skön att vila ögat på är du...riktigt söt :)

skitfiske på dig framöver 1

Berget said...

Snyggt jobbat Cecilia!
Nu jäklar blir det hårdsatsning på gädda! Jag lägger en bombmatta i Blekinge från och med fredag:)

//Berget

Cecilia said...

Ja Berget, hörde att du ska hälsa på Daniel ;) Jag ska dit i början av nästa år, ska bli kul!

Cecilia said...

Gäddfiske är kul, men jag brinner mest för min Gösta ;) Flötestrolling är så effektivt och kul!! På onsdag ska jag ut igen och då ska den riktigt stooooora jag tappade sist upp. Man tappar ju tyvärr ofta dom största....