CWC Fishing Team: Blog

Wednesday, December 7, 2011

Kul med gäddfiske från båt i December, inte så vanligt där jag bor :)

Helt fantastiskt att kunna åka ut i båt och fiska i December, i alla fall där jag bor :) Jag hade med två kompisar idag på gäddfiske. Vi provade först vid ett ställe som har varit jättebra på sistone men jag insåg ganska snabbt att gäddorna ställt sig på djupare vatten så vi åkte vidare till ett annat favoställe och det toksnöade! Men väderomslaget gjorde susen :) Där fick vi 4 fina gäddor och tappade 6-7 stycken!! Varav flera jättefina.... Vi flötestrollade och jag brukar knyta egna tafsar till det och vill ha sylvassa krokar som Owner men jag hade inget hemma så fick jag be en av kompisarna att köpa färdigt tackel, men det var inga bra krokar på dom.... Jätteviktigt med bra krokar när man flötestrollar. Fick i alla fall drilla fina fiskar på mitt nya Bandit BFT spö, skitkul!!


Cecilia, CWC Fishing TEAM

3 comments:

Anonymous said...

Toppen Cecilia en fin madamme du fått
lång var hon, eller var det en han, måste vara kul att fiska med BFT spö, snart får vi nog kalla dej Gädd drottning, härlig bild snygg posering.
V.H.R Leif Holmqvist

Anonymous said...

nice gädda ....coolt med gäddfiske i öppet vatten i snöyra !som sagt var du är lika vacker som vanligt och fiskedrottningen nr 1 !
Skitfiske på dig framöver

Cecilia said...

Tack Leffe ;) Ja jag kan vara gädd-drottning nu när gösfisket är trögt haha ;)

Ja känns lite coolt att sitta i båt och fiska i snöväder... Förutom det bra fisket så fattades det bara lite glögg och pepparkakor ;)