CWC Fishing Team: Blog

Tuesday, August 21, 2012

Dagens största fisk 147 cm

Äntligen har jag anlänt till Söröya Gjestestue på Miekos hälleflundra vecka. Igår hade vi en genomgång av fisket och tacklade jiggar, knöt nya knutar och förberedde fisket. I morse gav vi oss ut i kanonväder.

Det tog inte länge förrän jag tappade en stor fisk som bara simmade helt lugnt utan att påverkas av den enorma press jag gav mitt BFT Bluewater Halibut 7 fot spö innan den klev av. Kort därpå nöp jag dagens största fisk på 147 cm vilket också är nytt PB.

Totalt togs 9 hälleflundror med toppar på 147, 129 och 127 cm. Det blev en kort dag på havet då vindstyrkan ökade och gjorde det väldigt svårfiskat. För mer info se Mieko blogg.

Jimmy Lindahl, CWC Fishing Team

1 comment:

Rikard said...

Sjukt bra fiskar! Längtar tills man uppleva det där fisket. Snart så :)

Mvh Rikard @fishseekers.se