CWC Fishing Team: Blog

Thursday, February 7, 2013

Första gösen för i år.

I helgen var jag äntligen ut på första ismetes-passet efter gös. Hade hört av andra som varit ut att det varit trögt fiske så jag hade inga större förhoppningar. Mitt mål var att jag skulle få upp årets första gös.
Jag satt kvällen innan och gjorde iordning tafsar och tackel och det som jag fick allra bäst på förra säsongen var fluorcarbobtafs med ownerkrokar storlek 6. På vissa har jag gröna eller vita lyspärlor, eller både och.
När gösarna har varit försiktiga så har jag märkt skillnad på att ha fluorcarbon och vanligt tafsmaterial.

Jag och mina tre kompisar satt nån timme innan jag fick fäll och det kändes som en riktigt fin gös, tyvärr så släppte den och jag blev besviken.... Sen dröjde det ett tag innan det blev fäll igen och den här gången fick jag upp gösen och en fin förstagös för i år!! Kändes som att jag fick revanch trots att den första kändes större.
Nu längtar jag till måndag för hela nästa vecka blir det hårdkörning på isen efter gös och hoppas att dom är riktigt på hugget!!!


Skitfiske på er!

No comments: