CWC Fishing Team: Blog

Saturday, March 30, 2013

Årets största gös, 4 gram från målet :)

 Igår var jag ut på trevligt ismete. Med mig hade jag Simon Gustafsson, Thomas Karlström och Jonas Fougman. Det skulle bli en riktigt rolig dag och det började med att jag fick fäll redan innan jag fått ut mina spön. Blev mycket springande på fäll den här dagen och vi fick både gösar och gäddor. Första höjdpunkten var när Jonas fick en fin gös på 4.3 kg. På eftermiddagen så pratade jag med en kompis i telefon en stund och sa till honom att jag så gärna ville få en gös över 6 kg eftersom jag inte hade fått det än hittills i år och efter att jag pratat med honom så får jag fäll på ett av mina spön. När jag kommer fram ser jag linan gå långsamt och jag gör mothugg och känner nåt riktigt tungt och efter en stunds drillande så känner jag att det är en riktigt fin gös och jag ropar till killarna att skynda sig fram. Jag blev nervös och rädd för att tappa den eftersom jag tappade en riktigt fin förra turen, men vi fick upp den och jag tänkte, äntligen!!    
Vågen visade 5996 gram vilket betydde att det fattades 4 gram till målet, men jag bara skrattade åt det och var så glad över den vackra gösen.
Imorgon blir det en tur på isen igen och hoppas på en riktigt fet påskgös!

2 comments:

Anonymous said...

Fina gösar ! Men 0.04 kg = 40g ;-)

Cecilia - CWC Fishing TEAM said...

Tack :) Jag skrev fel, menade 5996 gram och inte 5.96 kg så nu har jag ändrat så det blev rätt.