CWC Fishing Team: Blog

Thursday, January 30, 2014

Ulf "Oxen" Hugséns havsfiske krönika, del 2


Ulf "Oxen" Hugsén
Så vad hände 2013 när det gäller havs fiskeprylar från CWC då? Jo som sagt så tog vi fram en jigg som vi testade med stor framgång, Bandit Shad, hela jiggen rör sig helt fantastiskt även i lugna och mjuka rörelser. Jag filmade denna under vattnet med hjälp av en Go Pro kamera när jag drev 0,4 knop. Banditen rörde sig riktigt fint med en gång som verkligen kan lura hälleflundran.

Jag testade även Ursuit Easy och blev riktigt positivt överraskad över komforten och hur den fungerade i vattnet och glädjande så ser jag att fler och fler av våra gäster tar säkerheten på allvar och investerar i en Ursuit torrdräkt.

Ny serie polariserande glasögon, Wiley X släpptes! där kan jag bara säga en sak TESTA dem ni kommer inte bli besvikna!
BFT Blue Water Halibut Black Editon by Ulf Hugsén, är 7’ -20 lb spö som jag fick vara med och ta fram utifrån mina erfarenheter av hälleflundra fiske. Det blev faktiskt bättre än jag hade tänkt mig! Om ni kommer upp till Havöysund så fråga så får ni gärna känna på detta spö! Skall ni köpa ett havsfiskespö? så gå in till Er lokala fiskehandlare och känn och kläm.

Så vad har jag för mål under 2014? Jo givetvis så siktar jag på Torsk 40+, Hälleflundra över 250cm (drömma måste man) mm. Som guide vill jag fortsätta göra mina gäster 100% nöjda och hjälpa dem jaga sina drömfiskar.

Skitfiske på er!

Ulf ”Oxen” Hugsén,  CWC Fishing Team

No comments: