CWC Fishing Team: Blog

Wednesday, January 21, 2015

Störst hittills i år!!

I söndags så var jag och att några kompisar ut på ismete på jakt efter gädda. Gösfisket får vila ett tag eftersom jag är mer sugen på gäddfiske just nu och i den sjö jag fiskar så är gäddorna otroligt roliga att drilla eftersom dom är ovanligt starka så det blir en härlig adrenalinkick nästan varje gång :)
Dagen började bra för mig, tog inte lång stund innan jag fick årsbästa på gädda, 8.6 kg så dagen var räddad direkt!

Förmiddagen var händelserik och vi fick ett gäng fina gäddor. Här är Peter Larsson och Daniel Nilsson med en varsin madame.Nu längtar jag till helgen då det förhoppningsvis blir fiske igen om vädret tillåter och det inte blir för kallt. Känns så härligt att jag har fått tillbaka gnistan och längtan efter fisket. Jag tappade gnistan i slutet av förra året men nu är den äntligen tillbaka!! :)

Skitfiske på er!!
No comments: