CWC Fishing Team: Blog

Tuesday, January 6, 2015

Första fiskepasset 2015 började bra!
 Igår var jag ut på första fiskepasset 2015 och det var dessutom det första riktiga fiskepasset för mig på väääldigt länge!!


Jag hade sällskap av Daniel Nilsson, Pelle Johansson och Stipo Lipovac.
Det var en otrolig blankis så jag åkte skridskor med min ismetespulka och min hund Bella hade egen pulka med motorborren på sin pulka, vilken bra assistent :)
När vi kom ut så var det fortfarande mörkt och vi satte ut våra ismetesspön och gjorde klart allt och när vi sen satte oss ner så såg vi en otrolig soluppgång!! 
Jag sprang direkt upp och tog några kort. Här står min hund Bella och väntar på att det ska hända nåt spännande :)


 Dröjde inte så länge innan Daniel fick första fället och jag tog ett kort på honom in action!

Och det var den här gäddan som kom upp, 6+  och en bra start på dagen! 

Det visade sig bli en riktigt rolig dag då vi fick 16 gäddor varav 2 st över 8 kilo. 

Här är Daniel med 8.5 kg

Jag med en 6.8 kg


Stipo 7.2 kg


Pelle med en 5 kilos

Mot slutet av dagen så var det segt och vi fick vänta länge på fäll, men plötsligt så plingade det till rejält i skymningen och jag sprang bort till mitt spö och såg då att det sprutade lina ur rullen och när den väl lugnat ner sig så gjorde jag ett jättemothugg och det kändes tungt!!
Den bjöd på på hård fight och tuffa rusningar och jag älskar verkligen mina Bft extreme ice-spön när jag drillar större fisk.  Det visade sig vara en fin tjockis på 8.4 kg.


När solnedgången kom så stod Daniel som en siluett när han vaskade hålen och jag sa att jag skulle ta ett kort mot solen med honom som siluett och då sa han, vänta så ska jag göra nåt kul. Jag hade inte i min vildaste fantasi kunnat gissa vad han skulle göra haha. Han ställde sig på händer och det blev ju ett jättehäftigt kort mot solnedgången :)

Det var en riktigt härlig och trevlig dag! Idag har jag träningsvärk efter skridskoåkningen, men det var det verkligen värt, det är inte ofta man får uppleva en sån här magisk blankis att åka på och dessutom en härlig fiskedag på samma gång.

Skitfiske på er!!

No comments: