CWC Fishing Team: Blog

Friday, December 19, 2014

Jon sammanfattar 2014


Årsbästa och även PB: 123cm, 14,7kg

Nu har det i vanlig ordning blivit dags för mig att sammanfatta ännu ett fiskeår!
Det har varit ett riktigt lyckat år med många fiskar!


Jag hann med att bärga upp 30st metergäddor där topp 10 bestod av 5st madamer på 10+ å dom resterande 5 var på 9+! (Med reservation för ev. Ismetefirre). 
En av årets alla fina braxar.

Det blev oxå en del mete under det här fiskeåret och jag och min grabb Max fick en rad fina braxar på upp emot 4,5kgAbborr-race i somras

Säsongen bestod till för liten del utav abborrfiske tyvärr. Men jag och kompisen Johan hade ett riktigt race en sommardag med många 7-8hgs abborrar i tät följd! Napp på i stort sett varenda kast, coolt!


Men efter att ha blivit väldigt inspirerad utav Albin å Trumman i programserien Perch Pro på Kanal Gratis så kommer jag lägga mer tid på abborre under 2015! Ska testa Texas rigging i mina hemmavatten!


För er som missat Perch Pro så rekommenderar jag det varmt! Nästa år kommer även att bestå av en hel del tävlande! Det är hur kul som helst! Bästa resultatet i år blev en 4:e plats av 40 tävlande, en riktigt svårfiskad dag! Dessutom tog vi flest gäddor denna dagen. Nya tag nästa år!


Härnäst väntar ismetesäsongen!!! Men sanning å säga så ger jag mig bara ut när förhållandena är optimala! Mer några ska jag väl hinna avverka tänker jag...


Nu återstår det bara för mig att önska er en god jul, en god fortsättning å förstås ett lyckat fiskeår 2015!!! 


CWC Fishingteam/ Jon Persson

No comments: