CWC Fishing Team: Blog

Monday, February 1, 2016

Äntligen fiske!

Igår fick jag äntligen fiska igen efter 4 veckor utan fiske!!! Fiskeabstinensen var stor! Sista veckorna har det antingen varit för kallt, för mycket snö eller så har jag inte haft tid att fiska när det har varit läge. 

Problemet när man är för taggad för fiske är att man får svårt att sova, antar att många känner igen sig i det. Förra natten var en sån natt! Igår tidigt på morgonen när vi skulle åka iväg så var jag i valet och kvalet om jag skulle åka med eftersom jag skulle spela fiol på två konserter på eftermiddagen/kvällen och undrade om jag skulle orka, men jag tog beslutet att fiska eftersom jag inte fiskat på så länge. Min deadline skulle bli kl.12, åka hem, duscha och byta om och åka till konserten.


Det skulle visa sig att det var rätt beslut att fiska för det blev riktigt kul fiske. Min första gädda blev en riktigt fin på 8.5 kg. Det var jag, Pelle Johansson, Viktor Rasjö och Erik Widgren och vi hade riktigt kul fiske och det blev mycket skratt i vindskyddet! Vi fick 14 gäddor och alla fick varsin över 100 cm vilket gjorde stämningen på topp, varav jag den största på 8.5 kg, 104 cm! Jag tror det roliga fisket gjorde att jag fick energi att spela fiol resten av dagen.
No comments: