CWC Fishing Team: Blog

Sunday, February 28, 2016

Årets första tävling

Idag är jag halt, har träningsverk i resten av kroppen & tänker om och om igen på hur kort en ynka decimeter egentligen är!
Men vilket fiske vi hade igår....!

Under 2016 ska jag och Dennis "Esoxhunter" Berglund köra en tävlingsserie ihop om 4st tävlingar + en ev. Final! Tävlingen heter Fiskekampen och utgår ifrån Sandviken. Sedan får man åka vart man vill och fiska, bara man är tillbaka kl.16.00!

Första tävlingen var en ismetetävling och det tog oss en dryg timme att få ut första spöet på isen ifrån starten vid Göranssons arena!
30min kamp i oländig terräng krävdes för att ens ta oss ut på sjön, riktigt intressant! :)

Men sen...vilket gäddrace vi hade! När jag sitter på mina hemmavatten får man 3-4 napp en vanlig dag! Igår hade vi säkert 40 flagg å jag tror inte vi fick vila benen i 10min i sträck mer än någon gång!

Tävligen går ut på att få 6st fisk över 70cm, å de var grejat redan vid kl.8.30 och just då hade vi totalmanglat allt motstånd!

Men tyvärr saknades dom riktiga topparna denna dag... Dom låg mellan 83-100cm (vilket är för lite vanligtvis på den sjön) och när vi kunde räkna ihop slutresultatet hade vi kommit upp i 543cm...

Fisketävlingar är oftast väldigt jämna, men detta var nästan löjligt! När vi kom in och allt räknats samman så slutade vi på en 8:e plats, (av 49 lag) endast 9cm(!) efter laget som kom på en 3:e plats!

Ett stort grattis till Team Zigge som kom upp i otroliga 605cm! Häftigt!!!

Stort tack till arrangörerna för en grymt bra tävling! Nu ser vi mycket fram emot nästa tävling, Vårgäddan den 21:a maj!

CWC Fishingteam, Jon Persson

No comments: