CWC Fishing Team: Blog

Thursday, November 11, 2010

Rapport från Team Perax

Kort rapport från min trollingdag. Klent med fisk igen tyvärr men dom märkligaste sakerna hände denna turen... Jag hade bl.a. Ett paravanhugg där en gädda 7-8kg plockade min Great White paravan och simmade rakt ner. Jag vevade in och fick tillsist kontakt. Den fortsatte hålla paravanen i 10sek innan den släppte. Då Hade den även lyckats kapa linan med alla sina tänder. Hittade dock både bete och paravan! :)

De andra skumma som hände var att jag fick ett hugg så kraftfullt att spöhållaren gav efter och vred sig rakt bakåt från sitt fäste. Jag slängde mig snabbt på spöet men då fanns tyvärr inget kvar. Den borde ha varit skaplig gädda för att åstadkomma den oredan!

Vi hade ändå 3st gäddor i båten och 4st hugg till (inkl. Paravanhugget). Största för dagen låg på 4,8kg och 94cm. Kul för Filip Österlund, 14år (På bilden) som fick ta nytt PB! :) Betet för dagen var Strike Pro Stunner i Blue/Crome som hade 4st hugg.


Jon Persson / Team Perax

3 comments:

Anonymous said...

RIKTIGT snygg blogg!! Välkommen in i bloggvärlden CWC! Se till att få upp en "räknare" så får vi se hur fort ni går om oss i antal besökare. (Gissningsvis innan 2010 är slut!) :)

Skittfiske på er gubbar!
/Team Perax, Jon Persson

Anonymous said...

Mycket snygg blogg ! Ser framemot lite häftiga inlägg nu då. Smidigt med katalogen direkt oxå.
/Roger

Anonymous said...

Trevlig blogg ! Väntar med spänning på lite schyssta inlägg från Trumman !/Anders O