CWC Fishing Team: Blog

Friday, November 4, 2011

Hårdtest av BFT Vertical Extreme...

Efter att ha fått lära mig mycket viktigt om prickskytte av Håkan Fransson var det dags att pröva vingarna i sin egen båt.
Tog med mig min syssling Patric ut och körde en dag. Med oss fanns nyinköpta BFT Vertical Extreme (lite styvare och längre än Pelagio) tillsammans med en Revo SX laddad med testlinan Attitude Braid i 0,13mm. Linan kommer till nästa år och kommer endast att säljas av oss på Sporting och Attitude Baits.

Vid Pelagiskt prickskytte fiskar man på en fisk i taget. Därför turades vi om att ta varannan fisk. Första fisken var en 3 kilos som tog en Fin-S fish 5,75 i färgen Limetreuse, något upphottat med Skippyfish MarkerPen Röd under hakan (tack Håkan för tipset, det fungerar grymt bra!).

Nu var det Patrics tur. En fin fisk avtecknades högt upp i vattnet. Nedsläpp med Fin-S fish 7tum och pulsen var hög. Pang! En vacker gös på ca 4-5kg som första prickskyttegös är inte fy skam!

Dagen gav flera fina fiskar. Cirka 12st och de flesta över 2,5kg. Hur fränt som helst! Patric fick en fisk på 4,1kg som näst störst. Min största idag var en 4 kilos som tog en Fin-S Fish 5,75 Arkansas Shiner. 
Over and Out //Albin Sharghi, Sporting / Attitude Baits

1 comment:

Anonymous said...

Vilka djup fiskar ni på vad har ni för djup till botten???

Martin