CWC Fishing Team: Blog

Tuesday, November 1, 2011

Mer vertikalfiske

Åkte till Marma igår vid 10 tiden och när jag skulle lägga i båten så fick jag vänta på att en jag känner skulle ta upp båten och jag var ju såklart förvånad att han som fiskar jämt tog upp båten redan då men han sa att det var heldött och hade hört av dom andra båtarna att det var skitdåligt fiske... Han var ju ute efter gädda så jag tänkte att jag åker ut i alla fall och försöker mig på gös och började med en Alewife Fin-S jigg och hände inget.... bytte till Limetrouse Fin-S, då tog det bara en minut innan det small på :) Fick totalt 9 gösar vara 3 st riktigt fina, dessutom en gädda på 6.7 kg vilket jag tyckte var kul eftersom flötestrollarna inte hade fått nåt :) Hälsningar och skitfiske, Cecilia

1 comment:

Anonymous said...

grattis bra fiskat !
och som sagt var kul med tjejer som fiskar ! och dessutom är snygga...:)