CWC Fishing Team: Blog

Monday, November 21, 2011

Nybadad

Hade fått i uppdrag av Johan Broman att guida fyra killar i Marma i helgen. Det var flötestrolling efter gädda som gällde, och eftersom jag aldrig hade guidat i det förut så var jag ju självklart lite nervös... Men det var trevliga killar och det gjorde att jag slappnade av :) Jag visste att det skulle vara mycket båtar ute idag eftersom det var lördag och eftersom isen kommer snart så tuff konkurrens om gäddorna... Men vi hade bäst fiske och trevligast också som det verkade vid hällholmen :) Några landade gäddor och flera tyvärr tappade...  Sen drog vi uppströms och där fick en av killarna på en riktigt fin gädda och jag skulle ta den med gäddgreppet och stod illa till vid styrpulpeten och min enda tanke var att den här får vi inte tappa! Så jag sträckte mig över relingen efter gäddan med gäddgreppet och var nästan vid gäddan och sträckte mig lite eftersom gäddan drogs bort från mig och sträckte mig ännu mer,och vad händer, jo jag halkar till och ramlar i! Killen som står närmast tar tag i mig så jag kommer upp, och vi får upp gäddan också :)

Två damer som räddas..haha. Han som fick den hade 4 kg som pb, men nu 7.5 kg. Det var värt ett bad att se hans glädje :) Jag blev ju självklart blöt och kall om vissa delar av kroppen men jag brydde mig inte, vi skulle fiska klart :) Vi hade riktigt bra fiske idag trots det fina vädret. Kul! Cecilia - CWC Fishing TEAM

8 comments:

Anonymous said...

Hoppsan...vilken tur att du inte slog dig när du for i drickat :)
Som sagt var du är fiskedrottningen nummer 1 !
Alltid kul att läsa dina inlägg samt du är en fröjd för ögat !
keep up the good work !

Cecilia said...

Nej jag slog mig inte och jag säger bara, tack och lov för flytoverall! ;)

Anonymous said...

För din säkerhets skull skulle du ha en MPS Ursuit under...Dessa är helt klockrena...men som sagt var huvudsaken att du klarade dig :)

Cecilia said...

Hade gärna haft MPS ursuit men dom verkar svindyra... Så jag får väl undvika att ramla i igen istället ;)

Catch With Care said...

Rekpris ligger på ca 5595 kr, så visst den kostar en slant. Men helt klart en billig livförsäkring.
Andreas - CWC

Cecilia said...

Ja det kostar att leva ;)

Anonymous said...

du kan få låna min :) så har jag en anledning att ta en fika med dig.. :)
Men vill ju gärna läsa dina inlägg framöver...:)

Skitfiske på dig framöver...

Cecilia said...

Tack ;)