CWC Fishing Team: Blog

Friday, May 24, 2013

220 cm monster flundra gav grym fight!

Medan jag pratar över radion, så säger det smack! Gordzillas spö ställer sig i en grymbåge medan Strike Wire Multicolor linan viner ut i hög fart. Jag får avsluta mitt meddelande på VHFen med ”VI DRILLAR STORFLUNDRA NU!”.
En grym fight hade börjat! Vi riktigt kunde se hur fokuserad Godzilla var, och sakta men säkert fick han in linan meter för meter. Sedan kom de där sköna gungningarna som följdes upp av en grym rusning ner till botten igen! Det var bara att börja om från början igen. Så här höll det på i ca 40 min innan vi kunde se fisken. ”Fy fan den är stor!”, skriker jag samtidigt som ett jätte gap kom närmare och närmare ytan. Det enda jag tänkte på, var att nu får jag inte misslyckas med landningen. 
Ulf Hugsén, CWC Fishing Team  Nordic Sea Angling Camp, Havöysund

No comments: