CWC Fishing Team: Blog

Monday, May 13, 2013

Pelagisk gädda!

Idag blev det en liten förmiddagstur och det var pelagiskt vertikal som gällde. Det enda sällskapet jag hade idag var min hund Bella som också är min turmaskot :) Direkt när jag kom ut så hittade jag ett hyfsat eko som jag släppte på och det pangade på direkt och det var en gös på knappt fyra kilo. Sen tog det en stund innan jag hittade några vettiga ekon att släppa på. Jag åkte bort mot ett oprövat ställe för att se om det stod nån fisk där och hittade ett stort klockrent eko som jag släppte jiggen fin-s rainbow trout på. Den simmade upp mot jiggen direkt, men högg inte utan vände neråt och jag släppte jiggen efter och då simmade den upp mot jiggen igen och högg rejält! Blev sen en riktigt rolig kamp med gäddan som gjorde långa tuffa rusningar. När den äntligen kom upp så fick jag se en tjock härlig gädda som vägde 9.1 kg vilket är den största gädda jag har fått på pelagiskt vertikal.

1 comment:

Anonymous said...

Snyggt Cecilia!

Michael Bergander