CWC Fishing Team: Blog

Thursday, October 11, 2012

Härlig 8 kilosgös!!


Idag var jag ut och hade med mig Kjell ”Gruff” Bohlin och gösarna var precis som dom har varit på sistone, tjuriga! Men Kjelle fick en hyfsat fin innan han var tvungen att åka hem. Jag åkte ut själv sen och då hade det blivit spegelblankt vilket inte hör till vanligheterna nuförtiden, det har ju blåst varenda dag!
Jag hittade på fisk men dom var som sagt vrånga och tjuriga. Men efter mycket kämpande med en som jag såg var en fin fisk så högg den äntligen och det blev en riktigt kul drillning! 
Trodde först att det var en gädda eftersom den gjorde rejäla rusningar, men sen kom dom tunga gösknycken. Håvade in den och la den direkt i karpsäcken och vägde den, 8 kg visade vågen och 90 cm, kul!!
Ville ju gärna ha kort på fisken också men som vanligt lite svårt med självutlösaren på systemkameran, men gjorde ett par försök. Sen såg jag en båt som närmade sig och vinkade till dom att komma och dom hjälpte mig att ta några fler kort där hela gösen är med för det lyckades jag inte med mina  självtagna kort. Så ett stort tack till Mathias Härmatis och Rasmus Landström som kom och fotade J
Nu blir det gäddfiske framöver.
Skitfiske till er som ska ut!!

No comments: