CWC Fishing Team: Blog

Friday, October 26, 2012

Härliga höstgösar!

Igår var jag ut i kylan på gösfiske och med mig hade jag Jovan Höglund, en ny rolig bekantskap. När vi kom ut var det lagom vind och jag hittade en hel del gös men dom verkade simma omkring som galningar så dom var väldigt svåra att pricka. Men efter ett tag släppte Jovan på ett fint eko med en 10-tum fin-s blue back herring som är en av hans favoritfärger och den pangade på direkt, tyvärr gick linan av. Vi satt och spekulerade i vad det kunde ha varit eftersom han bara hann känna ett kraftigt hugg. Medan Jovan satt och knöt nytt tackel så släppte jag på ett eko och upp kom en fin höstgös, dom är så vackra nu. När Jovan fått sitt tackel klart så släppte han på ett riktigt fint eko med samma sorts jigg och än en gång pangade det på direkt. Upp kom en tjock härlig gös. Sen började det blåsa mycket men det var en kul och trevlig dag med fina gösar!

No comments: