CWC Fishing Team: Blog

Monday, October 8, 2012

Underbar gös på 7.8 kg!

Det har ju blåst  mycket på sistone så har inte kunnat fiska nåt. Men idag såg det hyfsat ut så åkte ut vid lunchtid.
Jag och min hund Bella i solskenet. Hittade mycket fisk men dom ville inte hugga… Efter en timme så hittade jag ett stort eko och provade först fin-s mahi mahi och ingen respons, sen backade jag och provade  fin-s rainbow, ingen respons igen…   Då provade jag  fin-s makerel, och den pangade på direkt!!  Kändes som gäddrusningar direkt men sen anade jag att det var en gös…
När den kom upp till ytan så såg jag att det var en fin gös. Tur att att jag har karpsäck!
Vågen visade 7.8 kg och 88 cm och den simmade tillbaka i full fart!
 
Min turmaskot ”Tommy Suomela”brukar vara med när jag får fina gösar men idag så var han inte med. Synd det för svårt att ta kort själv...   Jag får lära min hund Bella att fota haha...

No comments: